The bread with passion and professionalism

Read More

About us

Already for many years our philosophy has always been the same: passion and professionalism.
We bake bread, panettone and colombe in traditional recipes, using only the best natural ingredients and manual processing systems.

More Info
Our products

Il Panettone

The history of the panettone in Ticino

Panettone Mandorlato

Panettone is a cake of yeast dough, especially famous in Christmas parties. It is also the most popular of all the yeast products in Italian-speaking part of Switzerland. Up to fifty years ago, not many people in Ticino could buy a panettone for Christmas. So depending on the region they cooked “il pan di fest”, “il pan di üghett” or “ul pan […]

Read More »

The secrets of cutting panettone

Segreti Per Tagliare Panettone

Sarà capitato anche a voi di dover tagliare un panettone, magari a casa, in ufficio oppure in qualche altra occasione e di esservi trovati in imbarazzo poiché l’operazione, per quanto apparentemente semplice, di fatto risulta essere un pochino più complicata sé non vogliamo distruggere il prezioso bene che ci troviamo davanti. Per eseguire questa semplice […]

Read More »



scroll top